• facebook
  • twitter
  • rss

Skončil erotický veletrh Sex-Expo-2011

Skončil erotický veletrh Sex-Expo-2011

Od 16.12.2011 (pátek) do 17.12.2011 (sobota) proběhl erotický veletrh Sex-expo 2011. Tak jako každý rok jsem byl u toho a přináším vám krátkou reportáž. Krátkou bohužel protože, letos to byl asi nejslabší ročník, co pamatuji i když asi ne úplně vinou organizátorů.

Letos se organizace zhostila firma Sport & Health Prague Company ve spolupráci s Robertem Rosenbergem, který celý veletrh komentátorsky doprovázel, poté co se Bohem production jako organizátor předchozích 15ti ročníků rozhodl letos veletrh odpískat.

Bohužel toto rozhodnutí přišlo dost pozdě a tak nebylo příliš mnoho času na přípravu, PR a realizaci nejen veletrhu ale i vystavovatelů.

Na tom se samozřejmě podepsala i malá účast jednotlivých vystavovatelů, chyběl například stánek stálice České erotické scény Nezávislá erotická iniciativa (Nei) jejíž představitelé se "pouze" účastnili v porotě Miss erotica.

Vzhledem k malému PR a malé účasti stánkařů to bylo celkově s účastí velmi slabé. Často v hale bylo více účinkujících než samotných návštěvníků (zejména v pátek, v sobotu to bylo již lepší).

Mezi další drobné připomínky bych označil absenci šatny, takže návštěvníci si museli tahat své oblečení sebou, dále trochu zmatečné zahalení vstupní chodby do bílých šálů, což působilo dosti klaustrofobicky a nepřehledně, ale naopak v hale samotné to bylo docela příjemné.

Dalším problémem byl také termín, kdy poslední víkend před vánoci lidé spíše nakupují dárky, než že by se šli podívat na erotický veletrh.

Dokonce chyběla i stálice a bavič z řad publika "Bohoušek", a vždy přítomní Němečtí fotografové.

Co jsem ovšem oproti loňskému a předloňskému veletrhu uvítal, bylo jedno pódium, na kterém se odehrávalo vše bez zvláštních příplatků a tak si to všichni mohli užít.

Kromě tradičních vystavovatelů a prodejců erotických pomůcek se letos poprvé se na veletrhu objevil i nový stánek nového Českého projektu JakNaSex.cz, který představil svůj první díl Lekce sexu 1 - Uspokojení partnera rukou. Součástí tohoto stánku byla i prezentace díla ve 3D a autogramiáda pornoherečky Tarry White.

Závěrem, přes to, že veletrh hodnotím jako slabší, tak jsem rád, že letos nějaký veletrh vůbec proběhl, protože to chvíli vypadalo, že nebude vůbec nic. Organizátorům bych tedy rád poděkoval a držím palce do příštích let, protože vzhledem k stále probíhající finanční krizi a škrtům v rozpočtech všech firem se v podobném "slabém" duchu nesou veškeré erotické veletrhy například v Berlíně i Londýně.

22.12.2011
Autor: Longest
Hodnocení: 306 Kladné hodnocení/Záporné hodnocení 198
Zobrazeno: 45743x

Co si o tom myslíte?

# BáraB.: (22.12.2011 20:26:22) Reagovat

A budou i letos nějaké fotky? :)

Jméno: Email pro odpověď: (Nebude zobrazen)

Napište svůj dotaz, nebo komentář:
Používejte diakritiku, nepoužívejte HTML tagy. Vulgární a příspěvky nesouvisející budou odstraněny.